Klik op het jaartal voor een ouder archief: 2018 - 2017 - 2016 - 2014 - 2013 - 2012

Archief 2015:

Kerstavond

Op kerstavond hadden we dit jaar twee totaal verschillende vieringen. 's Middags waren we te gast op Eckartdal, waar we meezongen in de 'kerstnachtmis' met echte herders, engelen, sterren, Jozef en Maria, en zelf een echte baby Jezus. Al met al een vrolijk geheel. 's Avonds hebben we meegewerkt aan de interreligieuze viering in de Catharinakerk, voorafgaand aan de fakkeloptocht. Tussendoor was er nog tijd voor onze traditionele kerstmaaltijd (het was heerlijk, bestuur!).
 

Kerstshow in de Johanneskerk kerstshow

Op 19 december hebben we nogmaals onze kerstshow ten gehore gebracht in de Johanneskerk in Eindhoven, in samenzang met de gemeente. Het was erg leuk ons kerstverhaal met de mooie beelden nogmaals te kunnen laten zien, en het publiek swingde (van tijd tot tijd) lekker mee!

Hof van Bethanië

Op 11 december was ons eerste kerstoptreden van dit jaar. Op de gezellige kerstmarkt in 'Hof van Bethanië' in Mierlo hebben we bekende en minder bekende nummers ten gehore gebracht. Daarnaast konden we lot nummer 78 in de loterij verblijden met een CD.

De Landrijt en ZonhoveZonhoven

Het was een drukke periode, met maar liefst twee optredens binnen een week. 11 Oktober hebben we gezongen in 'de Landrijt' in Eindhoven. Het was een sfeervolle avond met leuk, swingend publiek. Zes dagen later hebben we gezongen in 'Zonhove' in Son en Breugel. Het was een enthousiaste bedoening met een speciaal ingelaste Sint-nummers.

De Ameidede Ameide

Dinsdagavond 27 oktober hebben we, waarschijnlijk voor het laatst, onze vakantieshow opgevoerd in 'de Ameide' in Helmond. Het was een erg leuke avond met enthousiast publiek!

Winkelcentrum Woensel

Zondagmiddag 4 oktober hebben we opgetreden in Winkelcentrum Woensel. Het was een vrolijk optreden met veel enthousiaste toeschouwers. Het absolute hoogtepunt was een spontane samenwerking met de Rock-and-Roll dansers die deze zondag ook aanwezig waren.

Optreden in winkelcentrum Woensel

Optreden in winkelcentrum Woensel

Optreden in winkelcentrum Woensel

Optreden in winkelcentrum Woensel

Optreden Passaat

Op woensdag 30 september hebben we opgetreden in ‘Verpleeghuis Archipel Passaat / Hof van Strijp’. Dit was een extra bijzonder optreden, omdat we onze vakantieshow ten gehore konden brengen. We hebben de bewoners door middel van muziek en beelden meegenomen langs verschillende vakantiethema's en -bestemmingen.

Koorbarbecue

Na de repetitiedag op zondag 13 september hebben we onze jaarlijkse koorbarbecue gehouden. Het was wat regenachtig, maar het vlees was lekker (dankjewel, Rob!) en het was supergezellig!

Korenslag Woensel

Op 9 september hebben we meegedaan aan korenslag Woensel. We hebben drie totaal verschillende nummers laten horen, om onze diversiteit aan de jury te laten zien. We begonnen met het grappige Short People, we vervolgden met het aangrijpende Someone Like You van Adele, en sloten af met een spetterende en swingende Rock-and-Roll-medley. Met dit optreden hebben we wel het Eindhovens dagblad gehaald, maar helaas niet de finale. Al met al was het een leuke, spannende en leerzame ervaring!

Korenslag 2015

Korenslag 2015

Korenslag 2015

Korenslag 2015

-