Klik op het jaartal voor een ouder archief: 2018 - 2017 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012

Archief 2016

Een druk kerstweekend

Dit jaar hadden we een druk programma met Kerst. Vrijdagavond 23 december hebben we in het knusse Vonderhof nogmaals onze kerstshow opgevoerd voor de enthousiaste bewoners. De dag erna hebben we drie keer in een totaal andere Kerstviering gezongen. We begonnen om half twee een sfeervolle 'nachtmis' op Eckartdal met een kerstspel met Jozef, Maria, herders, engelen, sterren, en een echte baby Jezus! Vervolgens hebben we om zes uur gezongen in de interreligieuze kerstviering in de Catharinakerk voorafgaand aan de fakkeltocht, waar het draaide om vrede en verdraagzaamheid. Onze laatste viering was in de Emmaüskerk in Woensel, waar we een bijdrage leverden aan de late viering, met als thema 'Engelen'. Tussendoor had het bestuur gezorgd voor een lekkere en gezellige maaltijd. Bedankt daarvoor!

Kerstshow in Vonderhof

Kerstshow in Vonderhof

Kerstshow in Lieshout

Zondagmiddag 18 november hebben we in Lieshout onze kerstshow uit 2014 nogmaals opgevoerd. We hebben de bewoners van het Franciscushof meegenomen op de reis van Joep en het lam op weg naar de stal. Onderweg kwamen zij engelen, herders, wijzen en schapen tegen, en hebben we veel bekende kerstnummers gezongen. Het was een sfeervolle middag. Nu door naar de show van vrijdag, en de missen op kerstavond!

Zonhove in kerstsfeer

Dinsdag 13 deceber waren we weer eens te gast op Zonhove in Son. Het activiteitencentrum d'n Tref was al helemaal in kerstsfeer, en dat hebben we nog verder opgeluisterd met allerlei kerstmuziek: zowel herkenbare, klassieke kerstnummers als gezellige, up-tempo Amerikaanse sfeermuziek. Het was, zoals altijd, een gezellig-drukke bedoening!

Optreden op Zonhove

Optreden op Zonhove

Optreden in Winkelcentrum Woensel op Black Friday

Vrijdag 25 november hebben we opgetreden in Winkelcentrum Woensel. Het was ijskoud, maar we hebben ons best gedaan het winkelcentrum warm te zingen op deze zwarte vrijdag. Omdat het nog geen Sinterklaas was geweest, hebben we het gewone repetoire ter gehore gebracht. Principes zijn principes!

Optreden in WoensXL

Optreden in WoensXL

Optreden in WoensXL

Een druk weekend

Afgelopen weekend was een weekend vol koor-activiteiten. Zaterdagmiddag hebben we in Engelsbergen in Strijp gezongen. We hebben de bewoners meegenomen op een muzikale tijdreis terug naar de fifties (en verder). Tussendoor was er toelichting op de verschillende decades met uiteenlopende teksten. Zondag hebben we het 40-jarig jubileum van de Boemerang muzikaal omlijst. Een gezellige en zeer feestelijke middag!

Tijdreis in Engelsbergen

40-jarig jubileum van de Boemerang

Zangworkshop

De zangworkshop is inmiddels voorbij, en het was een groot succes! Op  5, 12 en 19 oktober hadden we een heel aantal workshopleden in ons midden. De eerste avond zijn we begonnen met een klein concertje en wat zangtechniek (ook heel nuttig voor de koorleden), en hebben we een begin gemaakt met Birds van Anouk. De tweede avond zijn we verder gegaan met de zangtechniek, Birds en Felice Navidad. We hebben de avond afgesloten door gezamelijk Viva la Vida te zingen: wat een geluid en wat een enthousiasme! De laatste avond hebben we de nummers afgerond, en hebben we een klein concertje gegeven voor de Barbers. Het waren hele leuke avonden, met heel veel zangplezier voor iedereen!

Keyserinnedael

Zondag 29 mei waren we te gast bij Keyserinnedael in Helmond. We hebben de leukste nummers uit de Tijdmachine-show daar ten gehore gebracht voor een zeer enthousiast publiek. Vooral bij de Rock-and-Roll medley werd er volop mee geswingd en gezongen!

De Tijdmachine

Zondag 3 april hebben we onze show 'De Tijdmachine' opgevoerd in Breugel. Het was wat ons betreft een feestje, met lekker gevarieerde muziek, een spannend verhaal en een prachtig decor. Vooral bij de boy/girlmedley ging het dak eraf!

Optreden in winkelcentrum Woensel

Optreden in winkelcentrum Woensel

Optreden in winkelcentrum Woensel

Optreden in winkelcentrum Woensel

Repetitiedag

De eerste repetitiedag voor de show op 3 april zit erop! In de Boerderij Breugel hebben we het (supermooie!) decor gezien en de gehele show doorgelopen. Er moeten nog wel wat puntjes op de i gezet worden, maar we hebben nu wel een goed beeld van hoe het gaat worden, en we krijgen er steeds meer zin in!

-