Welkom

Korenslag 2015

Welkom op de website van Groep'78 zingt! Wij zijn een leuk, enthousiast koor met combo uit Eindhoven, met vooral leden tussen de 30 en 50 jaar.  We zingen van alles, maar vooral de goede en populaire nummers uit hedendaagse en oudere popmuziek. We treden regelmatig op bij allerlei gelegenheden, en daarnaast geven we ongeveer eens per jaar een eigen show voor onze donateurs en alle andere geïnteresseerden. Zie ook onze  nieuwssite voor een impressie van onze meest recente activiteiten!

Doe mee!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden van alle stemgroepen. Zing je graag en houd je van gezelligheid, maar heb je de juiste vereniging nog niet gevonden? Dan zijn wij wat je zoekt.

We repeteren op woendagavond van 20.00 tot 22.00 uur in wijkcentrum de Boemerang (Planetenlaan 1a in Eindhoven, zie ook routebeschrijving). Je kunt altijd een keer mee komen kijken.

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in, bel met 06-19479543 of mail met info@groep78zingt.nl.

Facebook


Nieuw: Groep'78 zingt! op Facebook.

Promotiemateriaal

Ons prachtige nieuwe promotiemateriaal en ook de poster van de show zijn ontworpen door Rian van Invertido. Neem eens een kijkje op haar website, www.invertido.nl om meer mooie voorbeelden van haar werk te zien!

-