Nieuws

Het nieuwe jaar goed begonnen

De feestdagen zijn voorbij gevlogen en het nieuwe jaar ingeluid. De eerste woensdag van het jaar hebben we als gebruikelijk onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel gehouden. In tegenstelling tot voorgaande jaren waren we dit jaar in Grand Café Centraal te vinden, alwaar we geproost hebben op een mooi nieuw muziekaal jaar.

Op zondag 27 januari waren we van de partij op de eerste editie van de "Dag van de Amateurkunst" georganiseerd door het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven. We mochten daar de spits afbijten in Café C alwaar we een deel van onze show "Van Hollandse bodem" hebben opgevoerd. In het publiek bleken ware muziekkenners aanwezig die aan 1 foto genoeg hadden om "Venus" van Shocking Blue te raden en ze draaiden zelfs hun hand niet om voor een achterstevoren afgespeelde "Stiekem gedanst" van Toontje lager! Er werd enthousiast meegezongen en samen hebben we er een gezellige ochtend van gemaakt.

Save the date!!!

Het duurt nog even, maar we laten het je vast weten, zondag 15 december 2019 zal onze kerstshow " De kerstman draait door" nogmaals gepresenteerd worden. Heb je hem de vorige keer gemist, of vond je de show zo leuk en wil je hem graag nog een keer zien, zet dan nu vast de datum in je agenda, zodat je hem zeker niet mist. Wij zien je graag verschijnen!

-