Nieuws

Groep '78 Zingt! gaat vliegen

Voor de trouwe bezoekers van onze concerten is het geen nieuws dat tijdens onze laatste concert een vlucht boven Eindhoven werd geveild. Het heeft even geduurd voordat deze vlucht een feit werd. Er moest rekening worden gehouden met de beschikbaarheid van de piloot en een geschikt vliegtuig moest beschikbaar zijn. Het weer blijft een onvoorspelbare factor, maar op zondag 14 april kwamen alle benodigde factoren bij elkaar en kon de vlucht plaatsvinden. De winnaars worden door het voltallige bestuur van Groep '78 zingt! verwelkomd. 2 van de gelukkigen wonen in de buurt en zouden het leuk vinden hun huis eens van boven te bezichtigen. Voor even kunnen onze winnaars vanaf een ereplaats de wedstrijd PSV - De Graafschap aanschouwen en met een rondje boven Eindhoven was de vlucht compleet. Een mooie vlucht is het geweest.


Naamswijziging

Groep '78 zingt! ondergaat een metamorfose...De sfeer blijft hetzelfde, de dirigent en de leden ook, maar toch verandert er iets. Uw vertrouwde, favoriete koor wordt in een ander jasje gestoken en zal met een nieuwe naam door het leven gaan. Een naam die pakt, die inspireert en die beter aansluit bij waarvoor wij staan....


Het nieuwe jaar goed begonnen

De feestdagen zijn voorbij gevlogen en het nieuwe jaar ingeluid. De eerste woensdag van het jaar hebben we als gebruikelijk onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel gehouden. In tegenstelling tot voorgaande jaren waren we dit jaar in Grand Café Centraal te vinden, alwaar we geproost hebben op een mooi nieuw muziekaal jaar.

Op zondag 27 januari waren we van de partij op de eerste editie van de "Dag van de Amateurkunst" georganiseerd door het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven. We mochten daar de spits afbijten in Café C alwaar we een deel van onze show "Van Hollandse bodem" hebben opgevoerd. In het publiek bleken ware muziekkenners aanwezig die aan 1 foto genoeg hadden om "Venus" van Shocking Blue te raden en ze draaiden zelfs hun hand niet om voor een achterstevoren afgespeelde "Stiekem gedanst" van Toontje lager! Er werd enthousiast meegezongen en samen hebben we er een gezellige ochtend van gemaakt.

Save the date!!!

Het duurt nog even, maar we laten het je vast weten, zondag 15 december 2019 zal onze kerstshow " De kerstman draait door" nogmaals gepresenteerd worden. Heb je hem de vorige keer gemist, of vond je de show zo leuk en wil je hem graag nog een keer zien, zet dan nu vast de datum in je agenda, zodat je hem zeker niet mist. Wij zien je graag verschijnen!

-