Nieuws

Optreden Ekelhof

Donderdag 18 mei hebben we opgetreden in Ekelhof in Gestel. We hebben een bonte verzameling nummers ten gehore gebracht: van het Ave Maria via Lolo mi Boto naar Love Shine a Light  en de Rock and Roll medley. De nummers werden regelmatig herkend en ook meegezongen door de bewoners. Een leuk optreden, bedankt voor de gastvrijheid!

Optreden in Ekelhof

Optreden in Ekelhof

Optreden Vitalis Theresia

Zaterdag 1 april hebben we opgetreden in Vitalis Theresia in Strijp. We hadden de gelegenheid de show 'De Tijdmachine' weer eens op te voeren. Naar mate we verder terug gingen in de tijd, werd het publiek steeds enthousiaster. Ook de herinneringen aan de verschillende decennia, zoals Doe Maar en groen-oranje kinderkamers, leverden veel herkenning op. Eenmaal aangekomen bij de fifties-medley zat de hele zaal mee te swingen. Een geslaagd optreden!

Nieuwe leden

Repetitie met nieuwe leden

Sinds woensdag 1 maart 2017 is Groep '78 zingt! vijf nieuwe leden rijker! We zijn ontzettend blij met deze versterking. Van harte welkom allemaal! Met deze nieuwe aanwas heeft Marieke (dirigent) ook de indeling van de stemgroepen wat gewijzigd; we hebben nu bij de meeste nummers drie damespartijen en één herenpartij. De komende maanden zullen we dus ook druk zijn met het herhalen en opnieuw instuderen van oudere nummers, naast natuurlijk de nieuwe nummers voor de kerstshow van eind dit jaar.

Binnen het koor is nog altijd wel plaats voor nieuwe leden. Vooral hoge sopranen zijn van harte welkom. Kom gerust eens mee repeteren op woensdagavond om acht uur aan de Planetenlaan 1A!

-